ÄR DU REDO ATT GÖRA EN DETOX?

 

ÄR DU REDO ATT GÖRA EN JUICE DETOX?

 

Förbättra din hälsa, vitalitet och välbefinnande med en rengörande och föryngrande detox. När du tar bort ackumulerade gifter från systemet bromsar åldrandeprocessen, du går ner i vikt och får bort blockeringar från systemet som dramatiskt kan förbättra flödet av all energi i kroppen. En detox tillåter kroppen att dirigera om den energi som normalt förbrukas på matsmältningen och använder den på att avlägsna gifter, surhet och andra kroppsliga föroreningar. Resultatet blir en friskare mer strålande ny du!

 

 

Vad är en detox

Att detoxa innebär att du renar kroppen från de gifter och slaggprodukter som kontinuerligt ansamlas. Det är inget nytt påhitt —  att rena kroppen har en lång tradition inom många kulturer och religioner. Gifter och slaggprodukter utsöndras normalt genom tarmar, njurarna, lungorna och huden. Då kroppen inte har kapacitet att göra sig av med allt på grund av överbelastning lagras de, och då framförallt, i bindväven och levern.

 

Därför ska du detoxa

Exponeringen för skadliga ämnen är idag större än någonsin. Av de 100 000 kemikalier som vi finner på den europeiska marknaden tillverkas en tredjedel av dessa i tonvis. Vi springer dagligen på dessa kemikalier i våra hygienprodukter, kläder, plastlådor och flaskor som vi äter och dricker ur och för att inte tala om i den besprutade mat vi äter. Maten vi äter är inte bara besprutad, full med konserveringsmedel och färgämnenvi äter många gånger dessutom fel mat, med mättat fett och socker samt för mycket mat. Våra organ är överbelastade och behöver hjälp för att bli av med allt skräp som lagras i våra kroppar.

 

Målet med en Detox är inte att befria kroppen från alla gifter. Målet är att minska den giftiga belastningen på  organen så att det kan fungera utan störningar från olika gifter som hämmar funktionen hos detta organ, körtel eller vävnad och att återupprätta en optimal funktion.  Din kropp kommer att tacka dig!

 

*Kallpressad juice

Framställs i en särskilt utformad maskin, även kalladslowjuicer, som mosar eller maler fibrerna i frukten och grönsakerna ur ett näringsmässigt optimalt sätt. I den färdiga juicen finns mer fibrer, enzymer och mineraler bevarade, än från en centrifugerande juicemaskin.

 

PROGRAM BESKRIVNING 3-dagars juice-detox

Våra weekend juice-detox retreats är bra för dig som är ny på juice fasta och vill uppleva fördelarna med detox processen på en relativt kort tid. Weekend retreatsen startar torsdag kväll med en yogaklass, gruppmeditation och läcker vegetarisk måltid särskilt utformade för att hjälpa till att starta detox processen. Detox fortsätter på lördag med färska juicer, yoga, meditation och work-shops. Våra färska ekologiska extraherade juicer och smoothies, är gjorda av lokalt odlade produkter (i möjligaste mån av tillgång).

Detta juice-detox program är utformat för att skapa bättre hälsa och avspänning. Den är speciellt framtagen för dig som vill förbättra flödet av all energi i kroppen, kämpar med viktproblem, behöver hjälp att byta ut dåliga vanor mot hälsosamma, vill eliminera toxiner, eller helt enkelt vill känna sig mindre stressad. I våra program, bygger vi bättre hälsa genom att skapa en miljö där problem och obalanser helt enkelt inte trivs.

 Detta  program kommer att lära dig enkla, effektiva metoder att ta ansvar för din egen hälsa. Resultatet blir en friskare mer strålande du!