Hos GoYoga får du lära dig grunderna och möjligheten att avancera och fördjupa dig inom yoga. Ämnet yoga är oändligt stort. Ordet ashtanga på sanscript, fornindiska, betyder åtta grenar och representerar den åttafaldiga vägen, yogans grundfilosofi. Kunskap och tillämpning av de åtta grenarnas betydelse är en grundförutsättning för att lyckas med yoga i sin helhet. Yoga är ett över femtusen år redan nerskrivet gammalt metodisk system som går ut på att eliminera fysiskt, mentalt och emotionellt lidande. 

 

Hos Goyoga är du väkommen att uppleva din allra första yogaklass när som helst genom att enkelt välja dag och tid i kalendern, klicka på  (boka här). Oavsett var du befinner dig fysiskt, mentalt och emotionellt, yoga är för alla, en färskvara, och är ett fantastiskt komplement till varje aspekt av livet!

Senioryoga

Hur kan du bli mer vital och faktiskt föryngra dig? Det är nu de gyllene åren börjar. Med hjälp av yoga och rätt näringsintag kan du få igång kroppens flöde och bli mer energisk! GoYoga samarbetar med en livsstils coach för seniorer.

Sommartid erbjuder vi SUP (stå upp paddelbräda) i natursköna Öregrund & Östhammar.

Upplev världens snabbast växande vattensport. Lärarledda paddelturer och yogaklasser. Hyr en  SUP efter det att du genomgått en SUP introduktion.